Švýcarská finanční skupina Swiss Life podpoří EY při hledání úspěšných podnikatelů

22.06.2016

Novým partnerem soutěže EY Podnikatel roku se stala poradenská společnost Swiss Life Select. Společnost se švýcarskými kořeny se na českém trhu zaměřuje na správu majetku a investic.

Partnerství bylo uzavřeno na příští tři ročníky a zahrnuje širokou škálu společných aktivit, od regionálních setkání s podnikateli až po galavečer na pražském Žofíně. V České republice se soutěž koná již po sedmnácté a nominovat podnikatele do soutěže či se přihlásit je možné již teď.

„Spravujeme majetek mnoha klientů z řad úspěšných podnikatelů, proto je pro nás partnerství s touto soutěží skvělým doplněním našeho zaměření. Bereme ji také jako příležitost ke zviditelnění podnikatelských příběhů, které nás inspirují. Bez takových se dnes podnikání neobejde. Věřím, že i my letos přispějeme k odhalení několika z nich, třeba právě v řadách našich klientů,“ říká Pavel Manhalter, výkonný ředitel Swiss Life Select Česká republika.

V sedmnáctém ročníku soutěže se budou tradičně udělovat ceny v kategoriích EY Podnikatel roku České republiky, EY Podnikatel roku kraje, EY Technologický podnikatel roku, EY Začínající podnikatel roku a EY Společensky prospěšný podnikatel roku. Hlavní spoluorganizátor soutěže deník MF DNES a iDNES.cz. opět vyhlásí čtenářskou anketu o nejlepší podnikatelský příběh.

Novinkou sedmnáctého ročníku soutěže je Cena České televize – Podnikatelský přínos kultuře a umění. Šanci na získání tohoto titulu má podnikatel, který vedle své hlavní podnikatelské činnosti dlouhodobě podporuje projekty, jež jsou součástí českého kulturního dění.

Nominovat podnikatele do všech kategorií soutěže může kdokoliv prostřednictvím nominačního formuláře na stránkách www.podnikatelroku.cz. Na stejných webových stránkách je k dispozici rovněž přihláška pro podnikatele. Uzávěrka přihlášek i nominací je 21. října 2016.

O soutěži EY Podnikatel roku

EY Podnikatel roku je nejprestižnější světová soutěž podnikatelů, která vzdává hold výjimečným osobnostem. Jejím cílem je ukázat veřejnosti vynikající osobní příklady na poli podnikání, které mohou být vzorem pro mladé, začínající podnikatele.

Soutěž EY Podnikatel roku je koncipována jako mezinárodní, proto jsou kritéria, podle nichž jsou posuzováni jednotliví účastníci, v každé zemi srovnatelná. V současné době se jako jediná světově uznávaná soutěž svého druhu pravidelně vyhlašuje téměř v 60 zemích na šesti kontinentech. Podrobnější informace naleznete na www.podnikatelroku.cz.