Swiss Life Select přináší na český trh investiční strategie BlackRock složené z ETF a zajištěné do české koruny.

24.04.2019

Swiss Life Select Česká republika, přináší na český trh unikátní investiční produkt. S novinkou nazvanou ETF Constellation nabízí Swiss Life Select ve spolupráci se světovou jedničkou ve správě aktiv, investiční společností Black Rock, možnost investovat do volitelných aktivně řízených investičních strategií složených z fondů ETF iShares. Měnové zajištění do české koruny poskytuje domácí společnost Colosseum a.s., která je zároveň poskytovatelem investiční služby obhospodařování majetku této investiční strategie.

„V Česku, stejně jako na celém světě, výrazně stoupá popularita nízkonákladových investičních fondů, takzvaných Exchange-Traded Funds (ETF). Největším správcem těchto fondů na světě je společnost BlackRock pod značkou iShares. My jako první na trhu nabízíme našim klientům možnost investovat do aktivně řízených strategií složených výhradně z těchto nízkonákladových iShares fondů zajištěných do české koruny.“ říká Karel Šulc, generální ředitel Swiss Life Select v České republice.

Plné znění tiskové zprávy naleznete v příloze.