Našli jste svou vysněnou nemovitost, ale nejste si jisti, zda je požadovaná cena správná a jaká infrastruktura je v dané lokalitě? Nebo naopak vlastníte nemovitost a zajímala by vás její cena? To vše získáte zdarma a online díky naší službě Hodnota bydlení ve třech jednoduchých krocích během pár minut.

Rychlý a kvalifikovaný odhad ceny nemovitosti na pár kliknutí

Nemovitost bývá hlavní položkou „rodinného jmění“. Je to něco, čemu říkáme domov a věříme, že ho předáme dětem. Není to věc, kterou měníme po několika sezonách jako například vůz. Koupě nebo prodej  bytu či domu je jedním se zásadních životních rozhodnutí. Proto k němu musíme přistupovat nejen se vší zodpovědností, ale patřičně vybaveni i všemi potřebnými informacemi, aby naše rozhodnutí bylo správné.

Tou zásadní informací je samozřejmě cena nemovitosti. Zejména v dnešní době, kdy ceny nemovitostí strmě letí vzhůru a mění se před očima, je důležité mít k dispozici kvalifikovaný odhad reálné ceny. Tato informace
je klíčová, ať již prodáváte, či kupujete. Prodat pod cenou nebo koupit za „přestřelenou“ cenu nikdo nechce. 

Jak se však rychle zorientovat ve spleti cen, získat rychlý a přitom kvalifikovaný pohled na cenu nemovitosti a kvalitu lokality, v níž se nemovitost nachází? Tyto otázky si někdy klade každý z nás. My na ně máme odpověď. Online ocenění  nemovitosti prostřednictvím naší služby Hodnota bydlení.

Díky tomuto online odhadu ceny nemovitosti získáte zdarma nezávislé oceněním nemovitosti, objektivní a transparentní informace. Prostřednictvím našich webových stránek vyplníte základní informace o prodávané nebo vyhlídnuté nemovitosti a lokalitě. 

 

Cenu víte za chvíli

Nezabere vám to více než dvě minuty. Uvedete například, zda jde o byt, či dům, přibližnou obytnou plochu, velikost pozemku, počet místností, stav nemovitosti a své kontaktní informace. Po odeslání webového dotazníku dostanete obratem na e-mail výsledek ocenění včetně souvisejících informací o lokalitě. Všechny informace si můžete také stáhnout do PDF dokumentu. Vše zcela zdarm.a

Poskytujeme jednoduchý a intuitivní online nástroj, pomocí kterého můžete sami zdarma odhadnout hodnotu svého současného nebo budoucího majetku v několika jednoduchých krocích.

K oceňování majetku využíváme technologii, která shromažďuje množství údajů o minulých transakcích s nemovitostmi v dané lokalitě. Pracuje také se širokou škálou dat, která umožní ve výsledné analýze nemovitosti zobrazit rovněž to, zda se v okolí nemovitosti nacházejí obchody, školky, zdravotní péče atd. 

Vše v jednom – od realitky po financování

Tímto to však nekončí. Naši odborníci vám mohou samozřejmě pomoci také s financováním, pokud nemovitosti kupujete. Zajistí nejvýhodnější hypotéku, která se na trhu nabízí – díky tomu, že nejsou vázáni na žádnou konkrétní banku, mohou připravit financování na míru. Samozřejmostí je i nastavení zajištění odpovídajícího pojištění nemovitosti.

Díky propojení s Fincentrum Reality zjistíme v rámci „jednoho domu“ komplexní servis při realizaci realitních obchodů – ať již při vyhledání vhodné nemovitosti, zajištění její koupě, či naopak prodeje – a financování.