V případě, že klient - lékař nemá vlastní peněžní zdroje, kterými by mohl financovat nákup lékařské praxe, je nutné využit financování z banky nebo leasingové společnosti. Klienti jsou často mladí lékaři, kteří jsou na startu svého podnikání, nebo i dlouhodobě prosperující lékařská zařízení, kteří potřebují pro svou praxi nová zařízení nebo modernější techniku.

Základem každého podnikání je plán. Stejně tak je tomu i v případě poskytování úvěru. S klientem si společně definujeme, jaká je jeho představa o jeho lékařské praxi (zda bude chtít vybudovat novou lékařskou praxi s kompletním vybavením a technikou nebo si bude chtít pořídit již existující ambulanci. V případě nákupu již existující ambulance je podstatné najít takovou, která odpovídá představě a vizi klienta. A jaká je Vaše představa o Vaší budoucnosti?

Arbeitsleben

Po definování představy přichází samotná poptávka úvěru u finanční instituce. Velkou výhodou a zároveň úsporou času pro Vás může být spolupráce s finančním konzultantem SwisslifeMedical, který bude Vaším zástupcem, ušetří Vám #čas spojený s vyhledáváním nejvýhodnějších podmínek, a pomůže Vám tak, aby byl proces financování pro klienta – lékaře co nejjednodušší. Máte už svého finančního konzultanta?

V rámci spolupráce konzultantů Swiss Life Medical a lékařů neřešíme pouze vyřízení financování nákupu ordinací, ale i:

  • Právní asistenci pro pokrytí rizik spojenou s nákupem/prodejem ordinace
  • Rozdělení privátních a firemních financí
  • Ochrana odpovědnosti lékaře
  • Ochrana majetku a zdraví lékaře
  • Tvorba majetku a penze

Protože pomoc při financování Vaší lékařské praxe je jen začátek...

Autorkou článku je Ing. Zuzana Divišová #Swisslifeselect

Chcete se dozvědět více informací o Swiss Life Medical Services, kontaktujte nás.

Zanechte nám kontakty a my se vám ozveme.

Arbeitsleben

Propojení soukromých a firemních financí

Propojení osobních a firemních financí pro lékaře, stomatology a veterináře: Praktické tipy!

Číst více
Arbeitsleben

Swiss Life Medical představení konzultanta

Ing. Zuzana Divišová

Číst více
Arbeitsleben

Služba Swiss Life Medical Services – trochu z nadhledu

Jak jsme vám slíbili minule, podíváme se dnes blíž na naše služby, na začátek spíš trochu pocitově, než fakticky. Každý ve svém osobním či profesním životě potřebujeme ke svému životu či podnikání nějaké finanční produkty.

Číst více