Jediná služba komplexního finančního poradenství pro lékaře a pracovníky ve zdravotnictví v ČR. Celkově přináší profesionalitu, garantující správnost a spolehlivost řešení v každé situaci. Také vítanou úsporu času a administrativní zátěže. Cílem je průběžné zhodnocení vašeho majetku za jakékoliv situace na trhu a eliminace všech rizik, která se vás týkají.

Arbeitsleben

Nebaví vás studovat výhodnost finančních produktů, nebo přemýšlíte, zda pro vás obsluhující personál v bance či pojišťovně udělal opravdu to nejlepší? Pokud si na jednu z otázek odpovíte ano, a nebo pokud vás třeba jen zajímá rozdílnost našeho přístupu, rádi se s vámi potkáme.

Umíme poradit se vším ohledně financí, tedy všechny typy spořících a investičních produktů, pojistek a úvěrů, včetně speciálních produktů určených pro zdravotnictví. Samozřejmě při využití všech daňových úspor a státních příspěvků. Ve finančních produktech je skryto spousta zbytečných nákladů, které nemusíte platit.

Naše služba je poskytována jak fyzickým, tak právnickým osobám. Lékaři – zaměstnanci i samostatně podnikající. Zdravotnický personál – sestry, odborní pracovníci ve zdravotnictví. Zdravotnické subjekty – soukromé ordinace, nemocnice, zdravotnická zařízení.

Při vznik naší služby v ČR jsme se inspirovali u našich kolegů Swiss Life v zahraničí, kde se poskytuje již dlouhá léta. Podrobněji vám službu Medical rádi představíme v následujících příspěvcích.

Autorem článku je Ing. Tomáš Tetera

Chcete se dozvědět více informací o Swiss Life Medical Services, kontaktujte nás.

Zanechte nám kontakty a my se vám ozveme.

Arbeitsleben

Plánujete si otevřít vlastní lékařskou praxi a hledáte financování?

V případě, že klient - lékař nemá vlastní peněžní zdroje, kterými by mohl financovat nákup lékařské praxe, je nutné využit financování z banky nebo leasingové společnosti. Klienti jsou často mladí lékaři, kteří jsou na startu svého podnikání, nebo i dlouhodobě prosperující lékařská zařízení, kteří potřebují pro svou praxi nová zařízení nebo modernější techniku.

Číst více
Arbeitsleben

Propojení soukromých a firemních financí

Propojení osobních a firemních financí pro lékaře, stomatology a veterináře: Praktické tipy!

Číst více
Arbeitsleben

Swiss Life Medical představení konzultanta

Ing. Zuzana Divišová

Číst více