Ing. Zuzana Divišová

Pár slov o mně…..

Jmenuji se Zuzana Divišová a je mi 30 let, pro Swiss Life Select pracuji 4. rokem. Jsem původem ze severní Moravy, ale nyní bydlím i pracuji v Českých Budějovicích. Vystudovala jsem obor Průmyslové inženýrství na univerzitě Tomáš Bati ve Zlíně. Za posledních 10 let jsem obletěla svět a žila dlouhodobě například v Anglii, Litvě, Skotsku a na Islandu. Jsem velmi pozitivní člověk, který se snaží vždy najít řešení.

zuzana-divisova
zuzana-divisova

Co mě v životě baví a naplňuje?

Považuji se za aktivního člověka, který rád zkouší nové věci. Jsem zároveň extrovert, a proto Vás asi nepřekvapí, že ráda trávím čas ve společnosti. Ráda poznávám nové lidi, navazuji nová přátelství a partnerství. Baví mě sport, saunování, psychologie a práce na mezilidských vztazích.

Proč Swiss Life Medical?

Být součástí SwisslifeMedical vnímám jako rozšíření odbornosti v oblasti financí, zároveň i možnost posunout se v kariéře. Potvrdila jsem si po několika společných Medical setkáních, jejíž součástí byli i různí hosté a obchodní partneři, že naše společnost má opravdu významné postavení na trhu a jsme vnímáni jako významní partneři, kteří ví, že vzájemnou kooperací můžeme dosáhnout lepších výsledků.

Perlička ze života na závěr...

Ve škole jsem dostávala poznámky za vyrušování v hodině neustálým mluvením. Je opravdu paradox, že pracuji jako finanční konzultant a moje mluvení mě dnes vlastně živí.

Chcete se dozvědět více informací o Swiss Life Medical Services, kontaktujte nás.

Zanechte nám kontakty a my se vám ozveme.

Arbeitsleben

Plánujete si otevřít vlastní lékařskou praxi a hledáte financování?

V případě, že klient - lékař nemá vlastní peněžní zdroje, kterými by mohl financovat nákup lékařské praxe, je nutné využit financování z banky nebo leasingové společnosti. Klienti jsou často mladí lékaři, kteří jsou na startu svého podnikání, nebo i dlouhodobě prosperující lékařská zařízení, kteří potřebují pro svou praxi nová zařízení nebo modernější techniku.

Číst více
Arbeitsleben

Propojení soukromých a firemních financí

Propojení osobních a firemních financí pro lékaře, stomatology a veterináře: Praktické tipy!

Číst více
Arbeitsleben

Služba Swiss Life Medical Services – trochu z nadhledu

Jak jsme vám slíbili minule, podíváme se dnes blíž na naše služby, na začátek spíš trochu pocitově, než fakticky. Každý ve svém osobním či profesním životě potřebujeme ke svému životu či podnikání nějaké finanční produkty.

Číst více