Jak jsme vám slíbili minule, podíváme se dnes blíž na naše služby, na začátek spíš trochu pocitově, než fakticky. Každý ve svém osobním či profesním životě potřebujeme ke svému životu či podnikání nějaké finanční produkty.

Některé se posuzují jednodušeji, u většiny je to trochu složitější práce, protože mají své specifické smluvní podmínky a ty nakonec rozhodují. Pryč je doba, kdy jsme si opravovali sami svá auta a stejně tak i finanční produkty potřebuji svoji specializaci. A také nezávislé srovnání, které není ovlivněno tím, že je prodávám, nebo musím prodat. Služba Medical je zejména poradenství, nezávislý pohled na aktuální stav a porovnání s tím, co je na trhu dostupné a ekonomicky nejvýhodnější.

Arbeitsleben

Je to nezávislý pohled na to kudy by měla vést další, ekonomicky správná cesta pro naplnění vašich vlastních cílů, či rozvoj podnikání. Jsme tu proto, abychom vám na této cestě pomohli a zjišťovali pro vás všechny potřebné informace, zařídili pro vás realizaci zvoleného řešení a dlouhodobě se, společně s vámi, starali o jeho aktuálnost.

Přehled služeb Swiss Life Medical Services

Dnes se pojďme podívat konkrétně na věci, které pro naše klienty řešíme. Jak bylo řečeno, umíme vyhodnotit či zařídit jakýkoliv finanční produkt, který je na trhu k dispozici, ať už pro fyzickou či právnickou osobu.

Začněme od těch aktuálních věcí, jako je vysoká inflace a potřeba uložit peníze tam, kde nebudou ztrácet svoji hodnotu a budou se bezpečně zhodnocovat. A je jedno, jestli se jedná o horizont měsíců či roků, nebo o peníze, které leží na účtu mém, či mojí firmy. Na každou situaci existuje adekvátní správné řešení. Jsou i výnosnější a přitom bezpečné produkty, než spořící či termínované vklady ve vaší bance.

Po debatách z posledních měsíců mnoho lidí pochopilo, že slušný život v penzi není to, co mu zařídí náš stát. Pro tyto klienty tu máme produkt Švýcarská renta, která přesně řeší tuto problematiku a dlouhodobou tvorbu rezervy na důstojné prožití penze. Jde samozřejmě i o snížení daní a maximální využití všech příspěvků.

Pokud potřebujete zařídit či rekonstruovat bydlení, koupit investiční byt či nový přístroj do vaší ordinace, je i přes stávající relativně vysoké sazby úvěrové financování pořád tou nejvýhodnější variantou. Výhodnější, než používat vlastní zdroje či velkou měrou zdaněné vlastní příjmy. Ty vám budou přinášet zisk jiným způsobem.

No a pak jsou tu pojistky, které nikdo nemá rád a každý je potřebuje. Jde o správné nastavení limitů povinné profesní odpovědnosti, nastavení reálné hodnoty majetku a spoleh na to, že pojišťovna opravdu bude plnit to, co má. Rozhodují podmínky, co klienti skoro nikdy nečtou a prodejci o nich říkají, že jsou v pořádku. A také jejich pravidelnou roční kontrolu z naší strany pro ubezpečení, že pojišťovny nebudete zbytečně přeplácet.

Pokud uděláme vše výše popsané, je pak čas se pobavit o vztahu mezi pracovními a soukromými penězi. Jak je převádět za vaší firmy k vám osobně, zda využíváte všech dostupných možností. Často k této debatě přizveme vaši účetní, či daňového poradce.

Finanční produkty se průběžně vyvíjejí a řešení nastavené před nějakou dobou mohlo být správné tehdy a dnes už ne. Vyhodnocení produktů nám společně zabere pár minut a vy získáte jistotu, že na vaše řešení je spoleh.

Autorem článku je Ing. Tomáš Tetera #Swisslifeselect

Chcete se dozvědět více informací o Swiss Life Medical Services, kontaktujte nás.

Zanechte nám kontakty a my se vám ozveme.

Arbeitsleben

Plánujete si otevřít vlastní lékařskou praxi a hledáte financování?

V případě, že klient - lékař nemá vlastní peněžní zdroje, kterými by mohl financovat nákup lékařské praxe, je nutné využit financování z banky nebo leasingové společnosti. Klienti jsou často mladí lékaři, kteří jsou na startu svého podnikání, nebo i dlouhodobě prosperující lékařská zařízení, kteří potřebují pro svou praxi nová zařízení nebo modernější techniku.

Číst více
Arbeitsleben

Propojení soukromých a firemních financí

Propojení osobních a firemních financí pro lékaře, stomatology a veterináře: Praktické tipy!

Číst více
Arbeitsleben

Swiss Life Medical představení konzultanta

Ing. Zuzana Divišová

Číst více